PALO ALTO CORTEX
Obezbedite budućnost

Palo Alto Cortex - Secure the Future
Palo Alto Cortex - Secure the Future

Bezbednosne operacije & reagovanje na incidente

Cortex je jedinstvena na tržištu, otvorena i integrisana bezbednosna platforma bazirana na veštačkoj inteligenciji koja se konstantno razvija kako bi zaustavila najsofisticiranije pretnje.

Palo Alto Cortex - Secure the Future

Koristite radikalnu jednostavnost

Značajno poboljšajte bezbednosne rezultate pomoću automatizacije i nezabeležene preciznosti

Palo Alto Cortex

Cortex

Kontinuirana bezbednosna platforma bazirana na veštačkoj inteligenciji

Cortex™ pruža radikalnu jednostavnost i značajno poboljšava bezbednosne rezultate putem automatizacije i nezabeležene preciznosti. Platforma koristi bogate podatke sa senzora koji su usko integrisani u vašem okruženju kako bi omogućila nove aplikacije od Palo Alto Networks-a i ostalih Cortex partnera. Cortex se neprestano razvija i donosi inovativna rešenja za bezbednost, analitiku i automatizaciju. Možete uštedeti vreme pri rešavanju jedinstvenih i složenih problema automatizivanjem značajnih delova vašeg IT-a i bezbednosnih operacija.

Palo Alto Cortex Data Lake

Cortex Data Lake

Servis prikupljanja podataka u cloud-u, skladištenja i analize

Cortex™ Data Lake omogućava inovacije bazirane na veštačkoj inteligenciji u oblasti sajber bezbednosti ,normalizacijom podataka vaše kompanije. On automatski prikuplja, integriše i normalizuje podatke u okviru vaše bezbednosne infrastrukture. Cloud usluga je skalabilna od samog početka, eliminišući potrebu za lokalnim resursima ili skladištenim prostorom, pružajući garanciju bezbednosti i privatnosti vaših podataka. Cortex Data Lake vam omogućava da vrlo jednostavno koristite napredne metode veštačke inteligencije i mašinskog učenja sa podacima i resursima koji se nalaze u cloudu. Analizirajući trilione informacija i neprestano učeći iz novih izvora podataka, Cortex Data Lake značajno poboljšava tačnost bezbednosnih ishoda.

Palo Alto Cortex XDR

Cortex XDR

Cloud Detekcija i Reagovanje

Cortex XDR™ prevazilazi tradicionalne načine detekcije i reagovanja integrišući mrežne podatke, podatke sa krajnjih tačaka okruženja i podatke iz clouda kako bi zaustavio sofisticirane napade. Koristeći prednosti mašinskog učenja i modela veštačke inteligencije u svim izvorima podataka, on identifikuje nepoznate i veoma nepovoljne pretnje od upravljivih i neupravljivih uređaja. Cortex XDR ubrzava trijažu upozorenja i reagovanje na incidente, obezbeđivanjem kompletne slike bilo koje pretnje, automatski otkrivajući uzrok. Kombinovanjem različitih tipova podataka i pojednostavljivanjem procesa istrage, Cortex XDR smanjuje vreme i iskustvo koje je potrebno u svakoj fazi bezbednosnih operacija, od trijaže upozorenja do samog lova na pretnje. Čvrsta integracija sa tačkama primene omogućava brzo odgovaranje na pretnje i primenu znanja stečenih iz istraga kako bi se u velikoj meri smanjila površina rizika kroz kontinuiranu upotrebu.

Palo Alto AutoFocus

AutoFocus

Kontekstualne obaveštajne informacije

AutoFocus™ je servis koji pruža kontekstualne obaveštajne informacije na osnovu kojih ubrzava vašu sposobnost analiziranja pretnji i reagovanja na sajber napade. Neposredan pristup podacima o pretnjama dobijenih od strane WildFire zajednice, koji su obogaćeni dubokim kontekstom i dodatnim atributima naše obaveštajne jedinice 42, štedi vreme. Vaši bezbednosni timovi dobijaju detaljan uvid u napade sa unapred dodatim oznakama naše jedinice 42 koje identifikuju porodice malvera, napadače, kampanje, zlonamerno ponašanje i eksploatacije bez potrebe za namenskim istraživačkim timom.
AutoFocus ubrzava i povećava preciznost reagovanja na napade automatskim izdvajanjem pretnji sa potencijalno velikim uticajem i pokazateljima koji će vam pomoći da odredite prioritete istraga. Automatizovana zaštita olakšava vašim firewall-ovima sledeće generacije da sirove obaveštajne podatke iskoristite u realnom vremenu. AutoFocus može da organizuje obaveštajne podatke nezavisnih spoljnih izvora i da podeli relevantne pokazatelje korišćenjem MineMeld™, koji predstavlja zbirni sistem obaveštajnih podataka. Bezbednosni timovi neposredno mogu da obogaćuju alate trećih lica i SIEM sisteme uz jednostavni API za pristup prikupljenim obaveštajnim podacima. Pomoću svih podataka iz sopstvenih izvora i podataka iz spoljnih izvora koji su konsolidovani u jednom sistemu, možete brzo istražiti, izvršiti korelaciju i odrediti koren malvera bez dodavanja posebnog tima za istraživanje malvera ili dodatnih alata.

Palo Alto Demisto

Demisto

Bezbedonosna orkestracija, automatizacija i reagovanje (SOAR)

Demisto Enterprise je jedina bezbednosna platforma za orkestraciju, automatizaciju i reagovanje (SOAR) koja kombinuje bezbedonosnu orkestraciju, upravljanje incidentom i interaktivnu istragu za opsluživanje bezbednosnih timova u okviru životnog ciklusa incidenta. Demisto Orchestration omogućava bezbednosnim timovima prikupljanje podataka sa raznih izvora i izvršavanje standardizovanih, automatizovanih procedura za ubrzavanje reagovanja na incidente. Demisto procedure sadrže na stotine integracija i hiljade bezbednosnih postupaka, čime se pravi balans između brzog izvršenja od strane mašine i nijansiranog ljudskog nadzora. Ove procedure se dodatno dopunjavaju mogućnostima istrage u realnom vremenu, tako da bezbednosni timovi mogu brzo da se angažuju na rešavanju novonastalih pretnji. Svaki incident u Demisto-u ima tzv. Interfejs Ratne sobe, koji predstavlja zajednički radni prostor u kome analitičari mogu da razgovaraju, pokreću komande u realnom vremenu i dokumentuju svoje akcije u cilju budućeg učenja. Potpuno prilagodljivi sažetci, kontrolne table i izveštaji obezbeđuju potpunu vidljivost u celom životnom ciklusu napada. Sa Demistom, bezbednosni timovi mogu da održe buduće bezbednosne operacije konstantne kako bi se smanjilo vreme reagovanja, proces upravljanja incidentima održao doslednim i povećala produktivnost analitičara.

NAŠI PARTNERI

Svi naši partneri su vodeći, ili jedni od vodećih kompanija u IT industriji. Sa zadovoljstvom možemo da vam predstavimo listu naših, pažljivo odabranih partnera, i sve ih izdvajaju ključne karakteristike koje cenimo kod nekog ko pruža usluge: integritet, profesionalnost i pouzdanost.