F-SECURE
Zaštita krajnjih tačaka

F-Secure Advanced Threat Protection
F-Secure Advanced Threat Protection

Zaštitite vašu kompaniju i podatke

Protection Service for Business je najbolji, najopsežniji paket za zaštitu krajnjih tačaka, razvijen od početka da reši sve vaše zahteve za zaštitu. Štiti sve vaše endpoint-ove, od Windows i Mac računara do mobilnih uređaja, od napada kao što su ransomware, data breach i 0-day napada, bez potrebe za previše održavanja.

Protection Service for Business je jedino unificirano multi-endpoint rešenje koji u svom paketu ima integrisani patch menadžment. Dokazano je da pruža superiornu i dosledniju zaštitu u odnosu na konkurente, što potvrđuju nezavisni bezbednosni stručnjaci. Zahvaljujući našim vodećim tehnologijama, kao što je obaveštajni podaci o pretnjama u realnom vremenu I naprednom mašinskom učenju, uvek smo korak ispred napadača.

Jedno sigurnosno rešenja za zaštitu vašeg poslovanja

F-Secure Protection Service for Business baziran je na Cloud menadžment portalu i zaštiti krajnjih tačaka za računare, mobilne telefone, servere i lozinki.

F-Secure Computer Protection

Zaštita računara

Broj i sofisticiranost pretnji raste sve bržim tempom. Stoga je neophodno da imate moćnu slojevitu zaštitu za svoj Windows i Mac računar – zaštita koja uključuje moderne tehnologije kao što su upravljanje zakrpama, obaveštavanje o pretnjama u realnom vremenu i heuristička analiza.

 • AV-TEST “Best Protection”, 2010-2014, 2016 i 2018
 • Uključuje upravljanje zakrpama za Windows računare
 • Napredne analize ponašanja i heuristike
 • Koristi veštačku inteligenciju i mašinsko učenje

Pročitaj više  >

F-Secure Mobile Protection

Zaštita mobilnih uređaja

Pametni telefoni su podložni data breaches – u 2016. napadi na softvere pametnih telefona povećali su se gotovo 400%. Od maja 2018. godine ovo bi moglo rezultirati novčanom kaznom u iznosu od 20 miliona eura ili 4% prometa prema Opštoj uredbi o zaštiti podataka. Služba zaštite za poslovanje pruža bezbednost, vidljivost i kontrolu mobilnih uređaja.

 • Next generation mobilna sigurnost za iOS i Android uređaje
 • WiFi security (VPN)
 • Štiti uređaje od malware i phishing napada
 • Sprečava gubitak podataka na ukradenim uređajima I kroz Wi-Fi snooping
 • Dostupna third-party MDM podrška

Pročitaj više  >

F-Secure Server Protection

Zaštita servera

Zaštitite komunikaciju, kolaboraciju i podatke na pouzdanom sigurnošću na Exchange, SharePoint, and Citrix serverima, održavajući ih pri najvišim performansama.

 • Serverska zaštita nove generacije
 • Napredna analiza ponašanja i heuristike
 • Integrisan patch menadžment
 • Menadžment firewall-a na daljinu

Pročitaj više  >

F-Secure Management Portal

Menadžment portal

Upravljajte svim aspektima pomoću jedne Cloud konzole. Ovo pojednostavljuje instalaciju, upravljanje i monitoring krajnjih tačaka uređaja, njihovih profila i integrisanih sigurnosnih alata.

 • Jedan portal za implementaciju, menadžment i monitoring
 • Automatsko upravljanje zakrpama
 • Bez fizičke potrebe za serverom
 • Otvorena platforma za integraciju za alatima drugih vendora

Pročitaj više  >

Najbolja endpoint zaštita, pojednostavljena i isplativa

Zaštitite vaše poslovanje sa sigurnosnim rešenjem koje je vodeće u svojoj oblasti uz laku instalaciju i upravljanje softverom. F-Secure Protection Service for Business postavlja nove standarde u osiguravanju vaših krajnjih tački, komunikacije, kolaboracije i podataka uz primamljive cene.

F-Secure SIEM/RMM SUPPORT

SIEM/RMM PODRŠKA

Otvorena integracija sa bilo kojim centralnim alatom za upravljanje po isplativoj ceni.

F-Secure LESS OVERHEAD

MANJE POSLA

Pojednostavljuje upravljanje sigurnošću, smanjujući potrebno vreme i resurse.

F-Secure EASY TO USE

LAKO ZA KORIŠĆENJE

Dizajnirani u svakom aspektu razvijanja kako bi bili upravljivi bez posebnog sigurnosnog znanja. Skalabilno raspoređivanje.

F-Secure NO SERVERS NEEDED

BEZ SERVERA

Nema potrebe da ulažete u hardver, softver ili održavanje servera.

BENEFITI

Najbolja endpoint zaštita – U domenu sajber bezbednosti, dosledni rezultati su siguran znak uspeha. Treba vam rešenje od iskusnog vendora kome možete verovati da će štititi vaš biznis dugi niz godina.

 1. Bolja zaštita – Koristite najbolju dostupnu endpoint zaštitu. Spajanjem vaše endpoint zaštite u jedan unificirani paket donosi vam bolju zaštitu, kao I smanjenje troškova.
 2. Lako podešavanje – Menadžment u Cloud-u, skalabilni deployment I automatsko uklanjanje starih softvera za zaštitu čini deployment lakim.
 3. Optimizacija – Uštedite vreme I novac sa pojednostavljenim security menadžmentom, automatskim update-om klijenta I baze podataka I automatskim patch menadžmentom.
 4. Bez potrebe za serverima – Nema potrebe da investirate u serverski hardver, software I održavanje. Sve što vam je potrebno za upravljanje endpoint zaštitom je pretraživač.
 5. Integracija sa SIEM/RMM – Može se koristiti kao deo većih security sistema, kontrolisano putem Security Information and Event Management(SIEM) rešenja ili Remote Monitoring and Management (RMM).
 6. Vodeće tehnologije – razvijeno na više komplementarnih nivoa vodećih tehnologija, uključujući i analizu heuristike naprednom mašinskom učenju i obaveštajne podatke o pretnjama u realnom vremenu.
 7. Bez potrebe za IT stručnjacima – Osmišljeno da radi bez IT security eksperata za jeftiniju administraciju.
 8. Superiorna zaštita – Kao jedni vendor za sajber bezbednost koji je od 2011. godine osvojio AV-Test nagradu „Best Protection“ šest puta.
BEOtech - Benefits of Solution