Huawei
PRO INTELLIGENT SERVERI

Huawei-Servers-Intro

Rack Serveri

FusionServer Pro rack serveri idealan su izbor za virtualizaciju, HPC, baze podataka i SAP HANA.

Huawei-Server-Rack-One-Socket

1-procesorski

Idealni za scenario velike gustine servera za raspodelu radnih opterećenja koje generiše virtuelizacija, rad visokih performansi (HPC) i obradu Big Data podataka. Isporučuju superiorne performanse i odličnu skalabilnost uz optimalnu upotrebu prostora u data centrima, čime se smanjuju ukupni troškovi.

Rack Datasheet →
Huawei-Server-Rack-Two-Socket

2-procesorski

Uz izuzetno efikasan dizajn, ovi serveri garantuju odlične performanse i pružaju fleksibilnu i veliku skalabilnost lokalnog skladišta u cilju smanjenja troškova skladištenja podataka.

Rack Datasheet →
Huawei-Server-Rack-Four-Socket

4-procesorski

Stvoreni za primenu u kritičnim aplikacijama koje zahtevaju visoku pouzdanost i performanse, idealni za intenzivne procesorski zahtevne scenarije kao što su virtuelizacija, HPC i baze podataka.

Rack Datasheet →

Serveri velike gustine

Napredne mogućnosti procesiranja uz nove tehnologije

Huawei-Server-HighDen-Nods

Nodovi visoke gustine

Ovi nodovi se koriste u scenarijima kao što su Cloud computing, Web aplikacije i HPC.

High-Density Datasheet →
Huawei-Server-HighDen-Servers

Serveri visoke gustine

Ovi serveri su dizajnirani kao skalabilna arhitektura za data centre i idealni su za različite scenarije pružanja usluge, kao što su Cloud computing, Web aplikacije i HPC.

High-Density Datasheet →

Blade serveri

Spajaju obradu podataka, skladištenje podataka, umrežavanje i upravljanje. Oni pružaju moćnu platformu za visoke performanse ili poslovne aplikacije i idealno su rešenje za data centre, virtuelizaciju, kritične usluge i HPC.

Huawei-Server-Blade-Node

Serverski Blade nodovi

Blade Servers Datasheet →
Huawei-Server-Blade-Chassis

Blade serveri

Server „FusionServer pro E9000 konvergentni Blade server“ spaja obradu podataka, skladištenje, umrežavanje i upravljanje. Ona pruža moćnu platformu za visoke performanse ili poslovne aplikacije, i idealno je za data centre, virtuelizaciju, kritične usluge i HPC.
E9000 pruža 16 mesta u šasiji 12U, koji obuhvata redundanta napajanje (PSUs), namenske module za distribuciju toplote, upravljačke i mrežne module.
Huawei E9000 server može da se instalira u standardni 19-inčni rack dubine najmanje 1m.

Blade Servers Datasheet →

Heterogeni serveri

„Huawei FusionServer Pro G Series“ su heterogeni serveri namenjeni data centrima. Primenu nalaze u scenarijima kao što su veštačka inteligencija (AI), rad visokih performansi (HPC), bazama podataka i video analitici.

Huawei-Server-Heterogeneous-Node

Blade Server nodovi

Obezbeđuju vrhunske performanse u klasi heterogenih računskih platformi za širok spektar scenarija kao što su veštačka inteligencija (AI), rad visokih performansi (HPC), inteligentni cloud, video analitika i ubrzavanje baza podataka.

Heterogeneous Servers Datasheet →
Huawei-Server-Heterogeneous-Chassis

Blade Server

Pružaju vrhunske performanse na heterogenoj platformi za najbolju obuku veštačke inteligencije (AI), rad visokih performansi (HPC), inteligentni cloud i ubrzanje baza podataka.

Heterogeneous Servers Datasheet →