Huawei
PRO INTELLIGENT SERVERI

Huawei-Servers-Intro

Rack Serveri

FusionServer Pro rack serveri idealan su izbor za virtualizaciju, HPC, baze podataka i SAP HANA.

Huawei-Server-Rack-One-Socket

1-procesorski

Idealni za scenario velike gustine servera za raspodelu radnih opterećenja koje generiše virtuelizacija, rad visokih performansi (HPC) i obradu Big Data podataka. Isporučuju superiorne performanse i odličnu skalabilnost uz optimalnu upotrebu prostora u data centrima, čime se smanjuju ukupni troškovi.

Rack Datasheet →
Huawei-Server-Rack-Two-Socket

2-procesorski

Uz izuzetno efikasan dizajn, ovi serveri garantuju odlične performanse i pružaju fleksibilnu i veliku skalabilnost lokalnog skladišta u cilju smanjenja troškova skladištenja podataka.

Rack Datasheet →
Huawei-Server-Rack-Four-Socket

4-procesorski

Stvoreni za primenu u kritičnim aplikacijama koje zahtevaju visoku pouzdanost i performanse, idealni za intenzivne procesorski zahtevne scenarije kao što su virtuelizacija, HPC i baze podataka.

Rack Datasheet →

Serveri velike gustine

Napredne mogućnosti procesiranja uz nove tehnologije

Huawei-Server-HighDen-Nods

Nodovi visoke gustine

Ovi nodovi se koriste u scenarijima kao što su Cloud computing, Web aplikacije i HPC.

High-Density Datasheet →
Huawei-Server-HighDen-Servers

Serveri visoke gustine

Ovi serveri su dizajnirani kao skalabilna arhitektura za data centre i idealni su za različite scenarije pružanja usluge, kao što su Cloud computing, Web aplikacije i HPC.

High-Density Datasheet →

Blade serveri

Spajaju obradu podataka, skladištenje podataka, umrežavanje i upravljanje. Oni pružaju moćnu platformu za visoke performanse ili poslovne aplikacije i idealno su rešenje za data centre, virtuelizaciju, kritične usluge i HPC.

Huawei-Server-Blade-Node

Serverski Blade nodovi

Blade Servers Datasheet →
Huawei-Server-Blade-Chassis

Blade serveri

Server „FusionServer pro E9000 konvergentni Blade server“ spaja obradu podataka, skladištenje, umrežavanje i upravljanje. Ona pruža moćnu platformu za visoke performanse ili poslovne aplikacije, i idealno je za data centre, virtuelizaciju, kritične usluge i HPC.
E9000 pruža 16 mesta u šasiji 12U, koji obuhvata redundanta napajanje (PSUs), namenske module za distribuciju toplote, upravljačke i mrežne module.
Huawei E9000 server može da se instalira u standardni 19-inčni rack dubine najmanje 1m.

Blade Servers Datasheet →

Heterogeni serveri

„Huawei FusionServer Pro G Series“ su heterogeni serveri namenjeni data centrima. Primenu nalaze u scenarijima kao što su veštačka inteligencija (AI), rad visokih performansi (HPC), bazama podataka i video analitici.

Huawei-Server-Heterogeneous-Node

Blade Server nodovi

Obezbeđuju vrhunske performanse u klasi heterogenih računskih platformi za širok spektar scenarija kao što su veštačka inteligencija (AI), rad visokih performansi (HPC), inteligentni cloud, video analitika i ubrzavanje baza podataka.

Heterogeneous Servers Datasheet →
Huawei-Server-Heterogeneous-Chassis

Blade Server

Pružaju vrhunske performanse na heterogenoj platformi za najbolju obuku veštačke inteligencije (AI), rad visokih performansi (HPC), inteligentni cloud i ubrzanje baza podataka.

Heterogeneous Servers Datasheet →

Our Partners

All our partners are leaders or leading companies in the IT industry. With great pleasure, we are introducing the list of our carefully selected partners, with whom we share the same principles: integrity, professionalism and reliability.