NUIX
Vidljivost i kontrola krajnjih tačaka

NUIX - EndPoint Visibility & Control

Upravljanje i zaštita krajnjih tačaka

Steknite veću vidljivost za potencijalne unutrašenje pretnje, identifikujte potencijalne povrede usaglašenosti, smanjite vreme odziva i započnite svoju istragu sa timovima za usaglašavanje sa Nuix softverom za zaštitu krajnjih tačaka.

Otkrijte i odbacite sumnjivo ponašanje u realnom vremenu

Otkrijte bezbednosne incidente, izolujete krajnje tačke sa mreže i neprekidno snimajte i nadgledajte ključna ponašanja kako biste izolovali ugrožene uređaje ili štetne korisničke aktivnosti.

Pronađite osetljive informacije širom preduzeća

Pronađite intelektualnu svojinu preduzeća ili lično prepoznatljive informacije kao što su zapisi kreditnih kartica, poreski i matični brojevi, formule proizvoda kompanije i još mnogo toga, putem jedinstvenog korisničkog iskustva.

Forenzički prikupite aktivne skupove podataka

Prikupite forenzičke slike diska ili izabrane podatke sa laptop računara, radnih površina, servera, deljenih datoteka preduzeća ili Microsoft SharePoint lokacija i učinite ih dostupnim za pravna, istražna, bezbednosna ili timovima za usaglašenost za dalju istragu.

NUIX - EndPoint Visibility & Control
NUIX Enterprise Collection Center

NUIX Enterprise Collection Center

Istraga, eDiscovery, sajber bezbednost, odziv na incident i zadaci usaglašenosti zahtevaju da prikupite, preselite i proizvedete podatke iz mnogih uređaja i prostora za skladištenje , često iz različitih udaljenih izvora i onih kojima se teško pristupa.

NUIX Enterprise Collection Center omogućava jednostavnije, brže i jeftinije prikupljanje procesa. Integrisali smo skalabilni proces otporan na greške koji vam pomaže da upravljate kolekcijama podataka sa bilo kog broja povezanih i udaljenih uređaja, da pregledate podatke da biste uključili ili izuzeli podatke po potrebi i automatizovali zadatke koji se ponavljaju pomoću obaveštenja, izveštaja i logova.

Korišćenje ovog proizvoda će vam omogućiti da:

  • Forenzički prikupite informacije u kompaniji
  • Izvrši pretraživanje čitavog sadržaja na svakoj krajnjoj tački
  • Prikupljanje samo onoga što vam je potrebno – efikasniji proces prikupljanja
  • Integrisanje kompletnog toka posla iz kolekcije u produkciju

NUIX – Prilagodljiva bezbednost

Vidljivost vašeg okruženja je od presudnog značaja za bezbednost vaše organizacije. Kada možete da pronađete kritične podatke u pravo vreme, imate mnoštvo informacija koja obaveštavaju o sledećim koracima.

Nuix prilagodljiva sigurnost je usavršila umetnost kontinuiranog monitoringa i reagovanja, kako bi izolovala važne informacije iz okruženja i identifikovala nekarakteristična ponašanja. Naše kompletno rešenje štiti, otkriva, reaguje i sanira u bliskoj incident u skoro realnom vremenu, istovremeno postavljajući temelje za narednu istragu.

Ovaj proizvod vam pomaže da::

  • Smanjite vreme koje je potrebno za otkrivanje budućih ili tekućih napada
  • Ubrzava vreme oporavka
  • Lako se prilagođava promenljivim okruženjima, propisima i vektorima napada
  • Zaustavlja incidente u ranoj fazi
NUIX - Adaptive Security

NAŠI PARTNERI

Svi naši partneri su vodeći, ili jedni od vodećih kompanija u IT industriji. Sa zadovoljstvom možemo da vam predstavimo listu naših, pažljivo odabranih partnera, i sve ih izdvajaju ključne karakteristike koje cenimo kod nekog ko pruža usluge: integritet, profesionalnost i pouzdanost.