Partneri

PaloLato Next Generation Firewall logo

Palo Alto Networks je globalni lider u domenu sajber bezbednosti. Njihova misija je da zaštite naš način života u digitalnom dobu sprečavanjem sajber napada. To im je dalo privilegiju da uspešno zaštite desetine hiljada organizacija kao i njihove klijente. Palo Alto Networks pruža visoko efikasna i inovativna sajber rešenja koje pokrivaju lokalnu mrežu, Cloud okruženja i mobilne uređaje.

SkyBox-Logo

Skybox je privatna kompanija nastala 2002 godine, sa sedištem u Kaliforniji i kancelarijama po celom svetu. U bliskoj saradnji sa profesionalnim partnerima, Skybox pruža velike mogućnosti svojim korisnicima da unaprede i podignu svoje sigurnosne programe na viši stepen, poboljšaju procese i prilagode poslovnim procesima.

SolarWinds logo

SolarWinds je vodeći ponuđač moćnog i pristupačnog softvera za upravljanje IT infrastrukturom. Njihovi proizvodi omogućavaju organizacijama da prate i upravljaju performansama IT okruženja.

Portnox logo

Portnox obezbeđuje rešenja nove generacije za kontrolu pristupa i upravljanje mrežnom infrastrukturom, pa samim tim omogućavaju organizacijama da smanje rizik i primene svoje bezbednosne politike. Proizvodi pružaju automatizovanu sigurnost, vidljivost i kontrolu za svaki uređaj koji pristupa mreži, uključujući IoT, BYOD, mobilne i ostale sisteme. Njihova predstavništva su u Evropi i Americi.

Proofpoint Logo

Proofpoint je kompanija bazirana na sajber-sigurnosti i njihova misija je da zaštite korisnike, podatke i brend od naprednih pretnji i potencijalnih rizika. Svetski su poznati lider u domeni zaštite email servera. Njihovo rešenje, bazirano na Cloud tehnologiji i izgrađeno na najnaprednijoj platformi, omogućava korisnicima da efikasno otkriju i blokiraju ciljane napade i brzo odreaguju na svaku sumnju koja je potencijalni napad.

Infoblox-Logo
U proteklih 20 godina, kompanija Infoblox je prepoznata kao lider sa 50 procenata udela na tržištu osnovnih mrežnih servisa, koji obuhvataju DNS, DHCP i upravljanje IP adresama (IPAM), zbirno nazvanih DDI. Dokazano višegodišnje iskustvo omogućava Infoblox-u da unapredi DDI i osnovne mrežne servise na viši nivo pomoću sigurnosnih mrežnih servisa kojima se upravlja iz cloud-a . Ovo omogućava svim korisnicima da koriste nivo koji je njima odgovarajući, bez obzira da li su njihove mreže lokalne, potpuno u cloud-u ili u hibridnom cloud-u.
Fsecure logo

Prethodnih 30 godina F-Secure pokreće inovacije u domenu digitalne sigurnosti, braneći od napada desetine hiljada kompanija i milione ljudi. F-Secure štiti Enterprise i računarsku infrastrukturu od naprednih sajber napada i virusa. Njihova sofisticirana tehnologija predstavlja kombinaciju veštačke inteligencije i ljudske ekspertize, koja proizilazi iz njihovih laboratorija uz jedinstveni pristup zvan Live Security.

Nuix Logo

Nuix nudi inovativni softver koji omogućava organizacijama da jednostavno i brzo pronađu istinu prilikom nekog incidenta u sistemu. Predstavljaju se kao strastveni i talentovani tim koji oduševljava sve svoje korisnike softverom koji transformiše podatke u razumnu inteligenciju.

Nuix softver pomaže kompanijama da prevaziđu parnice, istrage, rizik, a poboljšaju usklađenost i sigurnost.

Qualys-Logo

Qualys Cloud platforma i njene integrisane aplikacije omogućavaju preduzećima da pojednostave sigurnosne operacije i smanje troškove usklađivanja, isporučivanjem kritičnih bezbednosnih obaveštenja na zahtev i automatizovanjem čitavog spektra provere, usaglašenosti i zaštite IT sistema i veb aplikacija.

Tenable-Logo

Tenable®, Inc. je kompanija koja se bavi izloženošću sajber napadima. Preko 27.000 organizacija širom sveta oslanja se na Tenable da prepozna i smanji sajber rizik. Kao tvorac Nessus®-a, Tenable je proširio ekspertizu ranjivosti kako bi isporučio Tenable.io®, prvu svetsku platformu za pregled i zaštitu bilo koje digitalne imovine na bilo kojoj računarskoj platformi.

CyCognito logo

CyCognito platforma pruža kompanijama kompletnu analizu svih potencijalnih napada sa tačke gledišta napadača.

CoFense-Logo

Cofense, nekadašnji PhishMe, vodeći je pružalac rešenja za odbranu od phising-a. Oni su jako posvećeni kibernetičkoj sigurnosti i obezbeđuju pouzdanost na nivou organizacije aktivnim pretnjama e-poštom. Kolektivni odbrambeni paket kombinuje najbolje tehnologije u reagovanju na incidente i pravovremena obaveštenja o napadima, kako bi se brže zaustavili napadi.

Babelnet logo

Babelnet pruža kriptovanu komunikaciju između računara sa Windows ili Mac operativnim sistemima i mobilnim uređajima sa iOS, Android i BlackBerry platformama, nezavisno od lokacije i tipa veze.

MicroFocus-Logo

MikroFocus je striktno softverska kompanija koja se u osnovi fokusira na stvaranje, prodaju i podršku softvera. Ovakav način pristupa omogućava im da ostvaruju svoju misiju da kupce stave u centar inovacija i pruže kvalitetan softver visokog kvaliteta, kojim mogu da se ponosi. Pomažu klijentima da premoste jaz između starog i novog, maksimizirajući ROI na postojeće softverske investicije i omoguće inovacije u novom hibridnom modelu za preduzeća.

DataLocker-Logo

DataLocker je inovativni proizvođač rešenja za šifrovanje. Preduzeće je osnovano 2007. godine i ima kancelarije u SAD (sedište), Holandiji i Koreji. Njihovi proizvodi su obezbeđuju osetljive podatke koristeći pouzdano 256-bitno šifriranje. Sa širokim spektru proizvoda, DataLocker nudi hardverska rešenja za skladištenje podataka kao i skladišta podataka koja se zasnivaju na cloud tehnologijama za šifrovanje podataka. Proizvodi zasnovani na hardverskim rešenjima ne zahtevaju da softver ili upravljačke programe za upravljanje, šifrovanje ili dešifrovanje podataka.

MyQ logo

MyQ je vodeće rešenje za kontrolu i upravljanje flotom štampača i dokumenata, sa mrežom distributera koja pokriva više od 80 zemalja. Njihovo sedište i razvojni centar nalaze se u Pragu, sa predstavništvima u Austriji, Nemačkoj, Francuskoj, Velikoj Britaniji, UAE, Rusiji i Americi.

EBA DMS logo

EBA DMS je kompanija iz Slovenije koja se u potpunosti posvetila razvoju rešenja digitalizacije i upravljanja dokumentacije.

Olivetti logo

BEOtech je postao zvanični distributer za Olivetti laserske štampače i multifunkcionalne uređaje u Srbiji.

Olivetti je proizvođač rešenja u domenu IT tehnologija sa dugogodišnjom tradicijom istraživanja i inovacija. Imaju više od 470 zaposlenih i razvijenu distributivnu mrežu u preko 50 zemalja.

Olivetti se smatra jednom od vodećih kompanija na tržištu u korporativnim i maloprodajnim sektorima, kao i za sve sektore gde su potrebna IT rešenja (štampači i multifunkcionalni uređaji) i napredne digitalne usluge za poslovne korisnike.

Plustek-Logo

BEOtech je postao zvanični distributer za Olivetti laserske štampače i multifunkcionalne uređaje u Srbiji.

Olivetti je proizvođač rešenja u domenu IT tehnologija sa dugogodišnjom tradicijom istraživanja i inovacija. Imaju više od 470 zaposlenih i razvijenu distributivnu mrežu u preko 50 zemalja.

Olivetti se smatra jednom od vodećih kompanija na tržištu u korporativnim i maloprodajnim sektorima, kao i za sve sektore gde su potrebna IT rešenja (štampači i multifunkcionalni uređaji) i napredne digitalne usluge za poslovne korisnike.

Portnox logo

Aerohive Networks radikalno pojednostavljuje i štiti vašu mrežu koristeći Management iz Cloud-a, Machine Learning i AI (Artificial Intelligence). Konstantnim inovacijama podižu standarde u industriji, pružajući klijentima nove i (do tada) nezamislive mogućnosi.
Aerohive pruža korisnicima veliku fleksibilnost u implementaciji, upravljanju i licenciranju Wireless/Wired mrežne opreme i sigurnosnih rešenja.

Dell-Logo
Dell Technologies je jedinstvena porodica preduzeća koja pruža suštinsku infrastrukturu potrebnu da organizacije izgrade svoju digitalnu budućnost, transformišu je i zaštite svoja najvažnija sredstva – informacije. Kompanija opslužuje klijente svih veličina u preko 180 zemalja – čak 98% kompanija na Fortune 500 listi – sa najsveobuhvatnijim i inovativnim portfolijom u industriji, od perimetra do centra do oblaka.
Veeam Logo
Veeam kompanija nudi rešenja dizajnirana za virtualna okruženja. Njihova rešenja objedinjuju backup, recovery i replikaciju podataka kao i monitoring virtualnih mašina na različitim hypervisor platformama uz pomoć čega pomaže održavanju kontinuiteta poslovanja. Veeam je svetski priznato rešenje, sa liderskom pozicijom u svetu.
DataCore logo

DataCore je pionir u razvoju softverski definisanog skladištenja podataka sa tehnološkim vođstvom u hiper konvergentnim infrastrukturama. Oni osnažuju IT organizacije da postignu visoke performanse i efikasne sisteme. Vrednost DataCore-a je dokazana u preko 10.000 implementacija u svim vrstima IT okruženja.