Partneri

MyQ logo

MyQ je vodeće rešenje za kontrolu i upravljanje flotom štampača i dokumenata, sa mrežom distributera koja pokriva više od 80 zemalja. Njihovo sedište i razvojni centar nalaze se u Pragu, sa predstavništvima u Austriji, Nemačkoj, Francuskoj, Velikoj Britaniji, UAE, Rusiji i Americi.

Olivetti logo

BEOtech je postao zvanični distributer za Olivetti laserske štampače i multifunkcionalne uređaje u Srbiji.

Olivetti je proizvođač rešenja u domenu IT tehnologija sa dugogodišnjom tradicijom istraživanja i inovacija. Imaju više od 470 zaposlenih i razvijenu distributivnu mrežu u preko 50 zemalja.

Olivetti se smatra jednom od vodećih kompanija na tržištu u korporativnim i maloprodajnim sektorima, kao i za sve sektore gde su potrebna IT rešenja (štampači i multifunkcionalni uređaji) i napredne digitalne usluge za poslovne korisnike.

EBA DMS logo

EBA DMS je kompanija iz Slovenije koja se u potpunosti posvetila razvoju rešenja digitalizacije i upravljanja dokumentacije.

PaloLato Next Generation Firewall logo

Palo Alto Networks je globalni lider u domenu sajber bezbednosti. Njihova misija je da zaštite naš način života u digitalnom dobu sprečavanjem sajber napada. To im je dalo privilegiju da uspešno zaštite desetine hiljada organizacija kao i njihove klijente. Palo Alto Networks pruža visoko efikasna i inovativna sajber rešenja koje pokrivaju lokalnu mrežu, Cloud okruženja i mobilne uređaje.

Portnox logo

Portnox obezbeđuje rešenja nove generacije za kontrolu pristupa i upravljanje mrežnom infrastrukturom, pa samim tim omogućavaju organizacijama da smanje rizik i primene svoje bezbednosne politike. Proizvodi pružaju automatizovanu sigurnost, vidljivost i kontrolu za svaki uređaj koji pristupa mreži, uključujući IoT, BYOD, mobilne i ostale sisteme. Njihova predstavništva su u Evropi i Americi.

Proofpoint Logo

Proofpoint je kompanija bazirana na sajber-sigurnosti i njihova misija je da zaštite korisnike, podatke i brend od naprednih pretnji i potencijalnih rizika. Svetski su poznati lider u domeni zaštite email servera. Njihovo rešenje, bazirano na Cloud tehnologiji i izgrađeno na najnaprednijoj platformi, omogućava korisnicima da efikasno otkriju i blokiraju ciljane napade i brzo odreaguju na svaku sumnju koja je potencijalni napad.

Portnox logo

Aerohive Networks radikalno pojednostavljuje i štiti vašu mrežu koristeći Management iz Cloud-a, Machine Learning i AI (Artificial Intelligence). Konstantnim inovacijama podižu standarde u industriji, pružajući klijentima nove i (do tada) nezamislive mogućnosi.
Aerohive pruža korisnicima veliku fleksibilnost u implementaciji, upravljanju i licenciranju Wireless/Wired mrežne opreme i sigurnosnih rešenja.

Veeam Logo
Veeam kompanija nudi rešenja dizajnirana za virtualna okruženja. Njihova rešenja objedinjuju backup, recovery i replikaciju podataka kao i monitoring virtualnih mašina na različitim hypervisor platformama uz pomoć čega pomaže održavanju kontinuiteta poslovanja. Veeam je svetski priznato rešenje, sa liderskom pozicijom u svetu.
DataCore logo

DataCore je pionir u razvoju softverski definisanog skladištenja podataka sa tehnološkim vođstvom u hiper konvergentnim infrastrukturama. Oni osnažuju IT organizacije da postignu visoke performanse i efikasne sisteme. Vrednost DataCore-a je dokazana u preko 10.000 implementacija u svim vrstima IT okruženja.

CyCognito logo

CyCognito platforma pruža kompanijama kompletnu analizu svih potencijalnih napada sa tačke gledišta napadača.

Nuix Logo

Nuix nudi inovativni softver koji omogućava organizacijama da jednostavno i brzo pronađu istinu prilikom nekog incidenta u sistemu. Predstavljaju se kao strastveni i talentovani tim koji oduševljava sve svoje korisnike softverom koji transformiše podatke u razumnu inteligenciju.

Nuix softver pomaže kompanijama da prevaziđu parnice, istrage, rizik, a poboljšaju usklađenost i sigurnost.

Vectra Cognito logo

Vectra sa svojom vodećom Cognito® platformom za prepoznavanje i neutralizovanje pretnji omogućava korporativnim organizacijama da brzo i efikasno zaustave skrivene sajber napade – od Cloud i data centra, do samih korisnika i IoT.

Specifikacija >>

SolarWinds logo

SolarWinds je vodeći ponuđač moćnog i pristupačnog softvera za upravljanje IT infrastrukturom. Njihovi proizvodi omogućavaju organizacijama da prate i upravljaju performansama IT okruženja.

Intel logo

Misija kompanije Intel je da proizvodi pametne uređaje koje će moći da ponude svakoj osobi na svetu, uz kontinuiran primer uspešnosti u domenu poslovnih operacija u biznis okruženju. Intel pruža neverovatna iskustva kroz raznoliku liniju proizvoda i partnera u čitavom svetu. Njihova strategija je da nastave sa inovacijama u domenu – Cloud-a i data centara, IoT, memorija.

Supermicro logo

Supermicro je kompanija koja razvija i proizvodi end-to-end rešenja za data centre, Cloud computing, Enterprise IT, kompjutere za kompleksne operacije (HPC). Mogu se pohvaliti širokim portfoliom rešenja:  serveri (rack, tower, blade), radne stanice, storidži, mrežni uređaji, softveri za upravljanje serverima i tehničku podršku.

Infotrend logo

Infortrend je tajvanska kompanija nastala 2002. godine i nude brendirane proizvode za skladištenje podataka već 25 godina. Njihovo najistaknutije dostignuće je uspešno implementiranje više od 600.000 redudantnih rack-mounted sistema širom sveta. Oni nude širok spektar proizvoda od NAS, SAN skladištenja, jedinstvene memorije, Cloud-a i svih flash memorija.

Infinidat logo

INFINIDAT pruža rešenja za skladišnu infrastrukturu, protekciju podataka, kontinuitet poslovanja, kao i skladištenje u Cloud-u. Sva njihova rešenja su bazirana na istoj osnovnoj tehnologiji koja obezbeđuje visoku dostupnost, visoke performanse i najniži mogući TCO na skali od više petabajta.

Mellanox logo

Mellanox Technologies je vodeći snabdevač end-to-end InfiniBand i Ethernet rešenja i usluga za servere i uređajima za skladištenje podataka. Interconnect rešenja povećavaju efikasnost data centra pružajući najveću propusnost i najnižu latenciju, protok podataka i performanse sistema. Oni nude proizvode za brzo povezivanje: adaptere, mrežne uređaje, kao i softvere koji ubrzavaju rad aplikacija.

Ubiquiti Networks logo

Ubiquiti Networks, Inc. se trenutno fokusira na 3 glavne tehnologije: distribuirani pristup internetu visokog kapaciteta, objedinjenu informatičku tehnologiju i next-generation potrošačke elektronike. Većina resursa kompanije se sastoji od preduzetničkih i decentralizovanih R&D timova. Sa preko 70 miliona uređaja isporučenih u više od 200 zemalja, Ubiquiti ima za cilj da ih sve poveže.

Netgear logo

NETGEAR pretvara ideje u inovativne mrežne proizvode koji povezuju ljude, unapređuju poslovanje kompanija i poboljšavaju način života. Sa najnovijim, najbržim NETGEAR proizvodima imaćete najpametniju kuću u komšiluku. Od najnaprednije bežične internet konekcije, do vrhunskog striminga, udaljenog kućnog video nadzora i rešenja za skladištenje, kućni sistemi će imati odličnu brzinu, opseg i performanse.

BlackBerry logo

BlackBerry je kompanija za softverska rešenja za upravljanje mrežom mobilnih uređaja, desktop i laptop računara i drugih end-point sistema u Enterprise infrastrukturi. Pored razvoja aplikacija, BlackBerry Secure platforma omogućava nezavisno kreiranje aplikacija za pametne telefone, medicinske uređaje, kućne aparate, industrijske mašine i još mnogo toga.

Legrand logo

Legrand je kompanija specijalizovana za proizvodnju električne i digitalne pasivne infrastrukture. Njihova rešenja se koriste u komercijalnim, industrijskim i stambenim tržištima, što ih čini ozbiljnim konkurentom širom sveta.

Honeywell logo

Honeywell je kompanija koja se bavi razvojem i proizvodnjom tehnologije za rešavanje problema u domenu sigurnosti i energije. Sa oko 129.000 zaposlenih širom sveta, uključujući više od 19.000 inženjera i naučnika, oni su fokusirani na kvalitet, isporuku, pouzdanost i tehnologiju u svemu što rade.

PCS logo

PCS Systemtechnik GmbH je vodeći nemački proizvođač hardverskih i softverskih rešenja u domenu kontrole pristupa, video nadzora, evidentiranja dolazaka i prikupljanja podataka u proizvodnim procesima. Kompanija nudi profesionalna rešenja za organizacije svih veličina  i različitih delatnosti.

Aqcon logo

Aqcon GmbH je kompanija koju čine grupa eksperata u poljima logistike i proizvodnje. Njihov fokus je predstavljanje i optimizacija, kako manuelnih, tako i automatizovanih procesa. Kompanija se posvetila razvijanju i dizajniranju rešenja koja ne koriste fizičke dokumente.

Fsecure logo

Prethodnih 30 godina F-Secure pokreće inovacije u domenu digitalne sigurnosti, braneći od napada desetine hiljada kompanija i milione ljudi. F-Secure štiti Enterprise i računarsku infrastrukturu od naprednih sajber napada i virusa. Njihova sofisticirana tehnologija predstavlja kombinaciju veštačke inteligencije i ljudske ekspertize, koja proizilazi iz njihovih laboratorija uz jedinstveni pristup zvan Live Security.

Babelnet logo

Babelnet pruža kriptovanu komunikaciju između računara sa Windows ili Mac operativnim sistemima i mobilnim uređajima sa iOS, Android i BlackBerry platformama, nezavisno od lokacije i tipa veze.

StormShield logo

Stormshield nudi inovativna sigurnosna rešenja za zaštitu mrežne infrastrukture, računara i podataka. Ova next-generation rešenja sertifikovana su na najvišem nivou u Evropi. Obezbeđuju zaštitu strateških informacija i rasprostranjeni su kroz partnerske mreže, distributere, integratore, operatere svih veličina i organizacije širom sveta.

Prestigio logo

Prestigio je internacionalni brend koji već više od 15 godina nudi široku paletu potrošačke elektronik. Njihovi portfolio proizvoda : pametni telefoni, mobilni telefoni, Android i Windows tablet računari, notebook-ovi, video rekorderi, navigacijski uređaji, kao i interaktivni displeji i softveri se uspešno prodaju u 30 zemalja širom sveta.

Kontaktirajte nas