Portnox Logo

KONTROLA I UPRAVLJANJE RIZIKOM MREŽNE INFRASTRUKTURE (NAC)

Obećanja koja su bila izdata od strane velikih giganta, koji su dizajnirali tradicionalna NAC rešenja, nisu u mnogome ispunili očekivanja, pa njihova rasprostranjenost nije dostigla očekivanja. U ovoj fazi kontrole mreže,V većina kompanija je već imala pokušaje implementacije nekog NAC rešenja, ali rezultati nisu ispunjavali očekivanja, jer nije bilo dodatnih kontrola i sigurnosnih mera koje bi sugerisale na moguće pretnje različitih uređaja koje se nalaze u mreži. Štaviše, svedoci smo velikog razvoja i inovacija mrežne infrastrukture (Wireless konekcije, virtuelizacije virtuelne mreže, Cloud infrastrukture, a u skorije vreme i BYOD uređaji), što kao posledicu ima konstantnu nadogradnju postojećeg NAC rešenja, kako bi sigurnost mreže ostala na visokom nivou. Česti problemi korisnika pri korišćenju tradicionalnih NAC rešenja su: komplikovanost u radu, potreba da za detaljnim usavršavanjem IT osoblja, neadekvatnost sistema, odnosno jednostavno ne ispunjavaju očekivanja.

Nudimo vodeće softversko rešenje za kontrolu i upravljanje rizikom mrežne infrastrukture koje pomera granice efikasnosti, i skalabilnosti i kontrole, pružajući jednostavno primenljivo rešenje koje obuhvata kontrolu pristupa svih IP mrežnih uređaja u svim pristupnim slojevima, obezbeđujući nenadmašan integritet i usklađenost Vaše mreže.

Portnox DataSheet Diagram

Portnox je dokazano softversko rešenje koje je kompatibilno sa Vašom postojećom mrežnom infrastrukturom i implementira se na bilo koji server koji zadovoljava minimalnu specifikaciju za rad aplikacije. Jedna instanca softvera može da upravlja sa do 20.000 portova u svim pristupnim slojevima, na različitim fizičkim i virtuelnim lokacijama, različitih vendorskih proizvoda.

Portnox platforma pruža potpunu vidljivost i kontrolu svih mrežnih elemenata, od početne autentifikacije i sprovođenja usaglašenosti definisanih pristupnih parametara, do izolovanosti uređaja koji ne zadovoljavaju definisanu mrežnu politiku i kompletne zabrane pristupa mreži. Ne postoji potreba za MAC adresama, standard 802.1x nije potreban i ne zahteva izmene na mreži, nadogradnje ili bilo koji vid ažuriranja uređaja.

IT Outsourcing Services

Prednosti korišćenja NAC rešenja:

  • Brz i efikasan monitoring mrežne infrastrukture
  • Automatizovani procesi na osnovu definisane mrežne politike
  • Održavanje korporativnog identiteta i obezbeđivanje saglasnosti pristupa mreži
  • Kontrola virtuelnog okruženja
  • Obaveštenja o novim uređajima u vašoj mreži
  • Dodatna kontrola i informacije svih povezanih uređaja u mrežnoj infrastrukturi

NAŠI PARTNERI

Svi naši partneri su vodeći, ili jedni od vodećih kompanija u IT industriji. Sa zadovoljstvom možemo da vam predstavimo listu naših, pažljivo odabranih partnera, i sve ih izdvajaju ključne karakteristike koje cenimo kod nekog ko pruža usluge: integritet, profesionalnost i pouzdanost.