SKYBOX
Procena rizika i bezbednosti

SkyBox - Risk Assessment
SkyBox Risk Assessment

UPRAVLJANJE SAJBER BEZBEDNOŠĆU NA NIVOU KOMPANIJE

Smanjite svoju površinu napada i brzo reagujte na sajber napade, sa rešenjem za upravljanje sajber bezbednošću, koje vam daje kompletnu vidljivost i izvršna bezbednosna obaveštenja.

Skybox platforma kombinuje podatke sa firewall i mrežnih uređaja sa bazom ranjivosti i pretnji,  određivanjem prioriteta u pogledu bezbednosnih problema u kontekstu vašeg jedinstvenog okruženja.

Snažna analitika vektorskog napada smanjuje vreme odziva i rizike, dovodeći firewall-e, ranjivosti i procese upravljanja pretnjama za složene mreže u potpunu kontrolu.

Pogledajte Demo →

Skybox Platforma

Horizon-SkyBox

SkyBox Horizon

Uočite jedinstvenu vidljivost površine napada, uključujući indikatore izloženosti (IOE). Horizon-ova bezbednosna vizuelizacija i mogućnosti mapiranja su ukorenjeni u Skybox-ovoj obaveštajnoj inteligenciji i analizi svih slojeva koji čine površinu napada – uključujući sve mrežne činioce, hibridnu topologiju mreže, slabosti i pretnje.

Horizon olakšava da operativni timovi shvate i razmotre bezbednosne rizike i sajber pretnje – i da predloži plan za njihovo rešavanje. Horizon vremenom prati nivoe rizika, tako da status i napredak lako može buti predstavljen licima zaduženim za bezbednost kompanije – uključujući izvršene direktore i upravne odbore.

Saznajte više →

Vulnerability-Control-SkyBox

Skybox modul za kontrolu ranjivosti (Skybox Vulnerability Control)

Steknite ukupnu vidljivost ranjivosti na vašoj površini napada bez čekanja na skeniranje vašeg okruženja. Iskoristite snagu Skybox istraživačke laboratorije za zaštite i pretnje, i automatski je povežite sa vašim jedinstvenim okruženjem.

Sa mrežnim modelovanjem i naprednim simulacijama, tačno odredite izložene ranjivosti i ostale vektore napada. I koristite kontekst da biste odredili prioritet ranjivosti u smislu stvarnog rizika i odgovora na pretnje sa preciznošću i efikasnošću.

Saznajte više →

Research-Lab-SkyBox

Skybox istraživačka laboratorija (Skybox Research Lab)

Pristupite analitički proverenim bezbednosno obaveštajnim podacima, konsolidovanim i verifikovanim informacijama sa više desetina javnih i privatnih izvora. Istraživačka laboratorija takođe spovodi ispitivanje sajtova  na „dark web-u“ kako bi se ubrzalo nalaženje najnovijih izloženosti, crimeware-ima i dr.

Rad istraživačke laboratorije se isporučuje direktno u Skybox bezbednosnu platformu u cilju identifikovanja novih ranjivosti, uz kontekstnu dodelu prioriteta, sa pronalaženjem dostupnih zakrpa i poboljšanja mera za ublažavanje kao što je IPS tunelovanje.

Saznajte više →

Firewall-Assurance-SkyBox

Skybox modul za firewall uređaje (Skybox Firewall Assurance)

Obezbedite i optimizujte svoje firewall uređaje i održavajte listu pravila čistim uz pomoć automatskog upravljanja životnim ciklusom pravila. Sa podrškom za gotovo sve najpoznatije proizvođače firewall uređaja, možete da zatvarate bezbednosne propuste i automatizujete usaglašenost svih firewall uređaja  odjednom.

Skybox modul za firewall uređaje takođe izvršava analizu “šta-ako” da vidi u budućnosti vašu mrežu, istražujući sigurnosni i poslovni uticaj predloženih promena pre nego što se iste primene.

Saznajte više →

SKYBOX CHANGE MANAGER

Skybox modul za praćenje promena (Skybox Change Manager)

Unapredite svakodnevno upravljanje promenama na firewall uređajima pomoću automatizovanih tokova rada koji ubrzavaju te procese od planiranja do izvršenja. Proverite svaku predloženu bezbednosnu promenu i promenu za usaglašenošću uz pomoć automatizovanih, proaktivnih procenama rizika uz praćenje svakog koraka u cilju praćenja potpunog nadgledanja promena.

Mrežni režim SkyBox modula za praćenje promena vam takođe omogućava da vizualizujete predložene promene ruta kako biste videli sve detalje usled promene, identifikovali relevantne firewall uređaje i planirali neophodne radnje.

Saznajte više →

Network-Assurance-SkyBox

Skybox modul za mrežne uređaje (Skybox Network Assurance)

Pogledajte vašu mrežu — bez obzira koliko je velika ili složena — sa Skybox-ovim modelom mreže. Upotrebite analitiku vektora napada da biste procenili predložene promene na mreži i proverili svakodnevnu usaglašenost sa mrežom sa izveštavanjem i metrikom.

Pomoću funkcionalnosti analize pristupa i Skybox podrške za Amazon Web servise, Microsoft Azure i VMware NSX, modul za mrežne uređaje vizuelizuje pristupne putanje krajnjih tačaka – čak i u virtuelizovanim okruženjima, kako bi pravi korisnici imali pravi pristup bilo gde u vašoj mreži.

Saznajte više →