TENABLE
Procena rizika

Tenable - Risk Assessment

Tenable Nessus

Dobijanje potpune preglednosti vaših ranjivosti

Uređaji i ranjivosti na mreži se neprestano menjaju. Dobijanje kompletne slike vaše mreže je pola bitke. Verujete u rešenje broj 1 za procenu ranjivosti koje će vam pomoći da ostanete korak ispred napadača.

Tenable - Pre-Built Policies and Templates

Predefinisane polise i šabloni

Unapred prekonfigurisani šabloni su su uključeni u skup IT i mobilnih uređaja – od nadgledanja konfiguracija do efektivnosti upravljanja zakrpama – da bi vam pomogli da brzo shvatite gde imate ranjivosti. Nessus sadrži više od 450 šablona za usaglašavanje i konfiguraciju za usaglašavanje konfiguracije nadgledanja u odnosu na CIS odrednice i druge najbolje praksi.

Prilagodljivo izveštavanje

Jednostavno kreirajte izveštaje zasnovane na prilagođenim prikazima, uključujući određene tipove ranjivosti, slabosti hostova ili dodatnih komponenti. Kreirajte izveštaje u različitim formatima (HTML, csv i Nessus XML) i lako prilagodite izveštaje od strane tima ili klijenta koji mogu biti dostavljeni putem elektronske pošte sa svakim skeniranjem.

Tenable Nessus - Customizable Reporting
Tenable - Live Results

Rezultati uživo

Rezultati uživo – automatski izvršava procenu ranjivosti van mreže sa svakom ažuriranju dodatnih komponenta, pokazujući na to gde možete imati ranjivosti na osnovu istorije skeniranja. Odavde možete lako da pokrenete skeniranje da biste proverili prisustvo ranjivosti što ubrzava precizno otkrivanje i određivanje prioriteta.

Grupisani prikaz

Slični problemi ili kategorije ranjivosti su grupisani zajedno i predstavljeni u jednоm prikazu, pojednostavljivanjem vremena za istraživanje i određivanje prioritetnih pitanja za sanaciju. Odlaganje vam omogućava da izaberete određene probleme koje ćete nestati iz prikaza za određeni vremenski period. Zato se fokusirate samo na pitanja koja su važna u tom trenutku.

Tenable Nessus - Grouped View

Tenable Nessus profesionalne pogodnosti

1-Easy-to-Use

Lak za korišćenje

Kreiranje polisa je jednostavno i zahteva nekoliko klikova za skeniranje čitave korporativne mreže.

2-Advanced-detection-meands-more-protection

Napredna detekcija znači veću zaštitu

47.000+ CVE-ova-najviše u industriji. Nessus skenira više tehnologija i otkriva više ranjivosti od konkurentnih rešenja.

3-Cost-effective-for-companies-of-all-sizes

Povoljan za preduzeća svih veličina

Troškovi koji su efikasni za bilo koji konsultant ili tim, Nessus obezbeđuje kompletno skeniranje na ranjivosti sa neograničenim procenama za jedinstvenu i nisku cenu.

4-Accurate-visibility-into-your-networks

Precizan uvid u vašu mrežu

Nessus identifikuje ranjivosti kojima je potrebna pažnja sa brzim, preciznim skeniranjem sa minimalnim brojem lažnih identifikacija (false-positives).

5-Plugins-provide-timely-protection

Dodatne komponente koje pružaju pravovremenu zaštitu

Tenable istraživači koji su u mogućnosti da imaju široke izvore, pružaju dodatne komponente koje blagovremeno dostavljaju zaštitu od najnovijih pretnji.

6-Accommodate-growth-and-scale-safely

Prilagodljiv rast i bezbedno skaliranje

Lako migrirajte na Tenable.io ili druga Tenable rešenja kako raste vaša potreba za upravljanje ranjivošću.