Digital Signage

Digital Signage sistemi su uređaji koji su predviđeni za prikazivanje multimedijalnog sadržaja u komercijalne ili poslovne svrhe. Ono što ih razlikuje od ostalih ekrana jesu njegove pojačane specifikacije poput osvetljaja ekrana, kontrasta, tankog i elegantnog dizajna, kao i mogućnost kontinuiranog neprekidnog dvadesetčetvoročasovnog rada.

Njihova primena je izuzetno rasprostranjena, ali se najčešće mogu videti u maloprodajnim objektima, bankama, putničkim stanicama i korporacijskim zgradama i služe za prikazivanje multimedijalnog sadržaja, a sve u cilju privlačenja pažnje korisnika i efikasnijeg plasiranja informacija.

U zavisnosti od njihove namene, pored standardnog dizajna mogu se primetiti Signage ekrani u konfiguraciji Video Wall-a, zatim Stretched Signage sistemi, Interaktivni sistemi, Kiosk Signage, projektori i LED bilbordi.

Samo neki od benefita koje vam mogu obezbediti Signage sistemi su povećanje produktivnosti i efikasnosti poslovnih procesa, bolja stimulacija prodaje i uticanje na odluke krajnjeg korisnika, bolja informisanost brenda ili artikla, uticaj na krajnje zadovoljstvo korisnika i slično.

U sklopu usluge BeoTech nudi kompletnu uslugu dizajniranja idejnog rešenja Signage sistema, konsalting, implementaciju, održavanje i podršku za softver za centralizovano upravljanje sadržajem.

Konferencijske sale

Svaki veliki sastanak ima za cilj da donese odluku o tome koje akcije treba preuzeti u kompaniji. Bilo da je to odabir novog pravca, da se započne ili završi odnos sa klijentom i dobavljačem, ili postavljanje budžeta, odabir timova i još mnogo sličnih odluka se uglavnom donose unutar četiri zida konferencijske sale. Ukratko, ovo je prostor gde se donose odluke i rešavaju problem.

Kako bi se olakšalo donošenje odluka, često se koriste razni multimedijalni sadržaji, pa i video konferencije kako bi se odluke jasno usaglasile. Iz tog razloga u konferencijskim salama često se mogu videti savremene tehnologije od kojih svaka predstavlja značajnu ulogu u celom sistemu.

Nudimo kompletno AV rešenje za konferencijske sale, koje će odgovarati potrebama korisnika. Uz najsavremenija hardver rešenja, poput interaktivnih tabli i projektora, mikrofonskih sistema i ozvučavanja, kao i aplikacija za fleksibilnu i jednostavnu kolaboraciju video poziva.

Kontaktirajte nas